Mięso dla miłośników amerykańskiego grilla ze sklepu Steakshop

Sprzedaż schłodzonych steków wołowych to domena sklepu Steakshop. Mięso z jakiego robione są steki wywodzi się z rodzinnego zakładu, jest precyzyjnie wybierane i przygotowane na podstawie tradycyjnych przepisów amerykańskich. O posmaku steków świadczy to, że są skrojone prostopadle do włókien mięśniowych.

Przygotowane są one z mięsa wywodzącego się z pobliskich upraw. Dlatego są smakowite, aromatyczne oraz pełnowartościowe. Mięso z https://steakshop.pl/ sezonowane jest na 2 sposoby. Pierwszy to sezonowanie na mokro. Mięso dojrzewa wówczas w idealnej temperaturze i zamknięte jest w worku próżniowym przez 2 tygodnie.

Drugie rozwiązanie to sezonowanie na sucho. Steki przebywają wtedy od 30 do czterdziestu dni w specjalnej szafie, idealnie nadającej się do sezonowania mięs. Temperatura i wilgotność powietrza są tam optymalne. Steki chłodzone każdorazowo dotrą na czas i w idealnym stanie, co zachęca do składania zlecenia. To kupujący zadecydują, czy chcą wyroby mięsne sezonowane na mokro, na sucho 30 dni, czy na sucho 60 dni. Każdy dobiera rodzaj mięsa, jaki zapewni mu najlepsze doznania smakowe. Każdy stek spakowany jest w osobne opakowanie próżniowe. Mięso wołowe premium gwarantuje najlepszy posmak oraz zapach w czasie późniejszego przygotowania ulubionego dania. Delikatne oraz soczyste mięso przypada do gustu nawet bardzo wymagającym koneserom potraw z dań mięsnych.

Konsumenci lubią też mięso na burgery z tego sklepu. Klasyczny mielony kotlet wołowy w bułce z dowolnymi dodatkami to od kilku sezonów topowe danie. Surowe mięso burgerowe ze stuprocentowej wołowiny produkowane pochodzi z proekologicznych upraw. Nie ma jakichkolwiek dodatków chemicznych i jest korzystne dla zdrowia, smaczne i delikatne. Klienci mogą zamówić mięso z wysokiej jakości tuszy wołowej, czyli z udźca wołowego, antrykotu, rostbefa oraz łopatki. O tym, że mięso jest idealne świadczy jego doskonałe ukrwienie.

Biznes

Dodaj komentarz